Joi, 2024-03-28, 8:19 PM
Bine ati venit Vizitator | Inregistrare | Login

Vocea moldava

Forma intrarii
Meniul site-ului
“Onoris Legis”
Recomandăm
Cautare
Calendar
«  August 2011  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Sondajul nostru
Noteaza site-ul meu
Total răspunsuri: 112
Prietenii site-ului
Statistica

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Informatii utile
Centrul de asistenta si consultanta juridica EuroMigration Italia 
REGIMURI FĂRĂ VIZĂ 
AUTENTIFICAREA ACTELOR DE STUDII, ELIBERATE DE CĂTRE INSTITUŢIILE DE ÎNVĂŢĂMÎNT DIN REPUBLICA MOLDOVA 
DECLARAŢIE DE VALOARE 
Vinuri moldovenesti 
Visto per l'Italia 
Scoala de limba italiana 
GOA Territory – ultimul trend in materie de distractie 
Admitere 2011 Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iaşi 
Camera de comert si industrie moldo-italiana 
Principala » 2011 » August » 9 » Apel catre reprezentanţii diasporei moldoveneşti din partea formaţiei muzicale de gen rock „Snails”
9:33 AM
Apel catre reprezentanţii diasporei moldoveneşti din partea formaţiei muzicale de gen rock „Snails”

Măi om bun, noi umblăm cu concertele şi ştim cum e asta. Să fii departe de casă. Orice ai spune despre Moldova, ştim că printre înjurături şi regrete străbate dorul. Suntem oameni. Avem inimă.

Formaţia Snails e formată din patru flăcăi din Moldova. Noi nu ne lăfăim în bani. Noi ziua lucrăm la birou, iar seara repetăm cântecele noastre. Avem familii. Copii. Ne-mpărţim în patru ca să reuşim tot. Ca toţi moldovenii. Noi vrem să ajungem să privim înapoi cu mândrie. Să putem spune că da, a meritat să trăim pe lumea asta, a rămas ceva după noi. De aceea facem muzică bună şi aducem bucurie oamenilor.

Noul album al nostru se numeşte „Paşapoartele albastre”. Vrem să facem un clip plin de veselie şi dansuri şi să îl lansăm în octombrie. Să faci un clip nu-i uşor. E cum ai face o casă. Trebuie una, alta. Ajutor. De aceea facem o clacă. O clacă virtuală, prin Internet. Chemăm la ajutor toţi moldovenii plecaţi peste hotare. De la tine aşteptăm să filmezi un clipuleţ video cu dansul paşaportului albastru, iar apoi să ni-l trimiţi. Noi vom lipi toate clipuleţele şi va ieşi un videoclip.

Avem şi o instrucţie, pe www.pasaport.md

Oriunde nu ne ducem noi cu concertele găsim acolo moldoveni. Şi oriunde am pleca să cântăm, ştim că într-o zi o să ne întoarcem acasă. Aşa că, dacă ai timp liber şi ai cu ce filma, fă-o. Nu vrem de la tine nici mandarine, nici ulei de măsline, nici pască italiană. Vrem un clipuleţ. Şi te rugăm să ne ajuţi.

Cu respect, Snails.

Sursa:

http://posmotrel.eu/2011/08/diasporei-moldovenesti-adresare/ 

http://pasaport.md/
Vizualizari: 907 | Adaugat de: Iris | Raging: 0.0/0
Total comentarii : 1
1 Tamara  
0
Si mie mi s-a intamplat in Atena ca orefsul de taxi, care era tare fericit ca sunt roman , sa opreasca masina si sa se lanseze in urmarirea unui alt taximetru, despre al carui sofer tocmai ii spusesem ca imi ceruse 20 de euro pentru o cursa care ma costase la venire 2 euro. Repeta: Roman frate cu grec, nu posibil! (Avea un fiu care facea facultatea la Iasi si fusese de cateva ori in Romania, pe care cred ca o iubea mai mult decat mine.) N-a iesit nimic contondent, pana la urma (din fericre? din pacate? ).Banuiesc ca n-o fi taman acelasi grec filoroman al meu era pe la 50, semana usor cu decanul de la Litere din Sibiu din vremea aia (2002) Asadar, kali nicta!

Prenume *:
Email *:
Cod *: