Vineri, 2024-04-19, 9:24 AM
Bine ati venit Vizitator | Inregistrare | Login

Vocea moldava

Forma intrarii
Meniul site-ului
“Onoris Legis”
Recomandăm
Cautare
Calendar
«  Ianuarie 2011  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Sondajul nostru
Noteaza site-ul meu
Total răspunsuri: 112
Prietenii site-ului
Statistica

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Informatii utile
Centrul de asistenta si consultanta juridica EuroMigration Italia 
REGIMURI FĂRĂ VIZĂ 
AUTENTIFICAREA ACTELOR DE STUDII, ELIBERATE DE CĂTRE INSTITUŢIILE DE ÎNVĂŢĂMÎNT DIN REPUBLICA MOLDOVA 
DECLARAŢIE DE VALOARE 
Vinuri moldovenesti 
Visto per l'Italia 
Scoala de limba italiana 
GOA Territory – ultimul trend in materie de distractie 
Admitere 2011 Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iaşi 
Camera de comert si industrie moldo-italiana 
Principala » 2011 » Ianuarie » 13 » Cautati-va drepturile in Italia
11:48 AM
Cautati-va drepturile in Italia


Nu mai avem rabdare. Aroganta, incultura si incompetenta celor de prin birouri si oficii ne sufoca de cate ori, noi, moldovenii din Italia, ne intoarcem in Moldova si avem nevoie sa perfectam niste acte.
De data asta una din membrele asociatiei noastre a apelat la Oleg Brega de la "Inamicul public" , pe care il vedem la moment cel mai indraznet si cu dorinta mare de a scoate la iveala problemele inradacinate in societatea moldoveneasca .

Apelul nostru a fost imediat sustinut de o asultataoare , care n-a intarziat sa ne sustina. Ii multumim. Nici nu este de mirare. Ii sugeram lui Oleg Brega sa se prefaca intr-o zi chipurile venit din Italia si ca ar avea nevoie urgenta sa-si perfecteze vreun document. Sa mearga cu camera de luat vederi ascunsa prin oficii si birouri.  Il asiguram ca ce va descoperi , va intrece chiar si cele mai indraznete presupuneri.

Vedeti aici emisiunea, in care o membra a asociatiei noastre apeleaza la"Inamicul public", iar aici  gasiti textul integral al scrisorii adresate lui Oleg Brega pentru emisiunea "Inamicul public" .


Vizualizari: 788 | Adaugat de: Iris | Raging: 5.0/1
Total comentarii : 2
2 Alex  
0
Marcel / Daca tot suntem lo iiochslogpe as vrea sa mentionez complexul de inferioritate Adica ocupatorii vostri nu aveau nici o sansa cu voi ca populatie romana (cei mai cerebrali dintre romani) deacea ei au deportat si ucis pe cei mai buni dintre voi. Prin ocupatia totalitara au creat acest mediu de institutie totala de control social (un fel de azil sau inchisoare) in cadrul careia ei au creat modificarea comportamentului bastinasilor. Prin impunerea felului sovietic si a sistemului lor in paralel cu degradarea si denigrarea a tot ce e romanesc a dus dea lungul timpului la crearea acestui om moldovean inferior rusului ocupant si nesigur de radacinile lui istorice.Acest om now devine convins ca el nu e atit de capabil ca si rusul si ca istoria , limba si cultura lui e inferioara si ca el nu poate exista fara ca rusul sa gindeasca pentrul el(adica un complex de dependenta)Nu e usor sa intorci ceasul istoriei dar cred ca ar merita sa incepeti un fel de miscare sociala de sunt mindru ca sunt roman pentru ca voi sunteti un popor nobil, doritor de pace si ca voi nu ati ocupat pe nimeni dea lungul istoriei vostre si ca valorile voastre romanesti sunt preferabile celorlalte inclusiv ale ocupatorilor si a tormentorilor vostri.

1 patitu  
0
DA, CE DURERE IN SUFLET: STRAIN ACASA LA TINE.........ATUNCI COPII NOSTRI CARE AU CRESCUT PE MELEAGURI STRAINE, VOR FI "STRANIERI" IN MOLDOVA IN TOATA PUTEREA CUVINTULUI. PACAT

Prenume *:
Email *:
Cod *: