Vineri, 2024-03-29, 5:32 PM
Bine ati venit Vizitator | Inregistrare | Login

Vocea moldava

Forma intrarii
Meniul site-ului
“Onoris Legis”
Recomandăm
Cautare
Sondajul nostru
Noteaza site-ul meu
Total răspunsuri: 112
Prietenii site-ului
Informatii utile
Centrul de asistenta si consultanta juridica EuroMigration Italia 
REGIMURI FĂRĂ VIZĂ 
AUTENTIFICAREA ACTELOR DE STUDII, ELIBERATE DE CĂTRE INSTITUŢIILE DE ÎNVĂŢĂMÎNT DIN REPUBLICA MOLDOVA 
DECLARAŢIE DE VALOARE 
Vinuri moldovenesti 
Visto per l'Italia 
Scoala de limba italiana 
GOA Territory – ultimul trend in materie de distractie 
Admitere 2011 Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iaşi 
Camera de comert si industrie moldo-italiana 

MATA DU-TE IN ITALIA SI CAUTA-TI DREPTURI - Forum

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Cautare · RSS ]
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Forum » Asociatia noastra » Ce mai facem in asociatia noastra » MATA DU-TE IN ITALIA SI CAUTA-TI DREPTURI (Asociatia noastra apeleaza la "Inamicul public")
MATA DU-TE IN ITALIA SI CAUTA-TI DREPTURI
IrisData: Joi, 2011-01-13, 1:06 AM | Mesaj # 1
Sergent
Grup: Administratori
Mesaje: 26
Reputaţie: 0
Status: Offline
Nu mai avem rabdare. Aroganta, incultura si incompetenta ne sufoca de cate ori , noi, moldovenii din Italia,ne intoarcem in Moldova si avem nevoie sa perfectam niste acte.
De data asta am apelat la Oleg Brega de la "Inamicul public" , pe care il vedem la moment cel mai indraznet si cu dorinta mare de a scoate la iveala problemele inradacinate in societatea moldoveneasca .

Vedeti aici emisiunea, in care asociatia noastra apeleaza la JurnalTV

Apelul nostru a fost imediat sustinut de o asultataoare , care n-a intaziat sa ne sustina. Ii multumim. Nici nu este de mirare. I-am sugera lui Oleg Brega sa se prefica intr-o zi ca chipurile venit din Italia si ca ar avea nevoie urgenta sa-si perfecteze vre-un document , sa mearga cu camera de filmat ascunsa prin oficii si birouri.. Il asiguram ca ce va descoperi , va intrece chiar si cele mai indraznete presupuneri.

Mai jos gasiti textul scrisorii din partea unei membre a asociatiei noastre, adresata lui Oleg Brega la emisiunea "Inamicul public":

OLEG BUNA ZIUA. IMI SPUNE ANDGELA. VIN FOARTE DES IN MOLDOVA, CU TOATE CA SUNT PLECATA DE MULTI ANI IN ITALIA PENTRU MOTIVE FAMILIARE. DE CITE ORI AM POSIBILITATE STAU NOAPTE SI PRIVESC EMISIUNEA TA, SINCER IMI PLACE CUM RIDICI PROBLEMELE CA LUMEA SA LE VADA SI SA INTELEAGA .FOARTE DES CUM SI ASEARA SCOTI LA IVEALA PROBLEME DE SOCIETATE. PINA LA SFIRSIT ASA SI NIMENI NO RASPUNS DE CE LUMEA IN ZIUA DE AZI II REA CU TTI CARE LE SUNT IN PREAJMA.
UN CAZ DE AZI DIMINEAZA: COPILUL NASCUT IN ITALIA, PREZENTAM CERTIFICATU SI RESTU ACTE NECESARE LA OFICIUL STARII CIVILE DIN VARNITA, MAMA COPILULUI II DOMOCILIATA IN TIRASPOL. NEAU ALUNGAT CA PE NISTE CINI VAGABONZI, CERIND DE LA NOI CERTIFICAT IN MULTE LIMBI, CARE DACA NU MA INSEL SE ELIBEREAZA LA ARHIVA CENTRALA A MOLDOVEI. ITALIA ELIBEREAZA UN CERTIFICAT UNDE INTRADEVAR SE SCRIE NUMAI NUMELE SI PRENUMELE COPILULUI+LOCUL SI DATA DE NASTERE.NOI AVEAM TOATE ACTELE CARE INTRADEVAR DUPA LEGE TREBUIESC PREZENTATE CA COPILUL NASCUT IN ALTA TARA SA PRIMEASCA CERTIFICAT DE NASTERE A MOLDOVEI, PARINTII SUNT CETATENI A R. MOLDOVA. DE AICI SI SE INCEPE RAUTATEA DE SUS.

PENTRU CA STAU IN FOTOLII PERSOANE NECOMPETENTE, CARE TE DISTRUG PSIHIC CU NOAPTE IN CAP. DE CE CIND SUNTEM NEVOITI CA SA REZOLVAM O INTREBARE IN TARA, SUNTEM TRATATI CA SACI CU BANI, OARE CHIAR AU TOTI ASA IMPRESIE CA ACOLO ATITAI DE BINE SI LUMEA STA DIN PLACERE? DE CE DOAMNA DE LA OSC DIN VARNITA ESTE ATIT DE NECOMPETENTA, OCUPA UN POST UNDE STRESEAZA LUMEA, AM SUNAT INCA O DATA DUPA CA SA VERIFIC LISTA ACTELOR NECESARE PE NR.26546230, DIN CURIOZITATE , AM AUZIT ACELEAS POVESTI. E POSIBIL SA FIM O NATIE ATIT DE CORUPTA SI NECOMPETENTA, CHIAR DACA CUMATRU O ANGAJATO LA ASA UN POST, FII BUNA SI STAI CITEVA NOPTI, INVATA-TI MESERIA. DOAR CEI CARE AM PLECAT SUNTEM SI NOI PERSOANE CU STUDII, NU SUNTEM OARE DESTUL BATUTI DE SOARTA? EU DOI COPII IAM CRESCUT DEPARTE DE BUNICI, DE TARA, OARE NUI PEDEAPSA DESTULA DEACUM P/U NOI?SAU SUNTEM OBLIGATI SA AUZIM REPROSURI, CUM ANU TRECUT IN CENTRU LA COMPANIA CARPATAIER AM AUZIT DE LA O "FETITA" MATA DUTE IN ITALIA SI CAUTATI DREPTURI NU AICI. SUNTEM UN MILION--------------------OARE TOTI SUNTEM ASA DE PROSTI? DE CE DEACUM NE TRATEAZA DE STRAINI ACASA LA NOI?..."

 
IrisData: Joi, 2011-01-13, 12:32 PM | Mesaj # 2
Sergent
Grup: Administratori
Mesaje: 26
Reputaţie: 0
Status: Offline
Angela, prin ce treci tu, ii floare la ureche biggrin
Sa-ti spun eu prin ce cosmaruri am trecut, cand i-am facut acte feciorului mai mare in Moldova pentru al aduce in Italia... valeu... Cand luasem nula osta in Italia, imi parea ca greul cel mai mare l-am superat, nici prin cap nu-mi trecea ca de fapt cosmarul meu abia incepe. Intoarsa in Italia cu copilul inca doua luni ma trezeam dimineata innebunita ca cumva mai trebuie sa merg la vre-un birou moldovenesc sa mai vad ce mai inventeaza azi si unde ma mai trimit.
Toate greutatile prin care am trecut, venita intr-o tara necunoscuta pana m-am aranjat, sunt incomparabile cu cosmarul prin care trec moldovenii in oficiile moldovenesti.
Mi-amintesc, inca sub emotii, ii povesteam indignata unei prietene prin ce mi-a fost dat sa trec, la care ea nu m-a crezut. Prin ce i-a fost dat sa treaca ea, a fost si mai strasnic. Ea sarmana a avut nenorocul sa aiba o litera schimonosita in numele de familie ...uite aici se incepe iadul.....
 
patriotData: Sâmbătă, 2011-01-15, 4:23 PM | Mesaj # 3
Soldat
Grup: Utilizatori
Mesaje: 1
Reputaţie: 0
Status: Offline
Angela prin infernul care ai trecut, trec ani de zile o mulțime de emigranți md. diaspora 19 ani de zile roagă autoritățile md sa facă ceva,dar aceștea se fac că nu înțeleg, fiindca mizeriile eștea de biurocrați stau cu laba întinsă și tot așteaptă de la noi de la emigranți euri sau $. Noi suntem peste un milion de emigranți md. și în fiecare an emigrează cîte 30 000 de persoane. E timpul să unim rîndurile noastre a emigranților în partidul PEM ca să FACEM REFORME ÎN RM!!! dacă nu o vom face atunci ne vom jelui pe internet în fața la pc pînă ce vom îmbătrîni.

siteul PEM http://www.partem.org/index.php

apropo pentru mai multă info pe siteul PEM este rubrica documente în RM
aici este mai multă info despre întocmirea actelor

http://partem.org/forum/viewforum.php?f=771

 
Forum » Asociatia noastra » Ce mai facem in asociatia noastra » MATA DU-TE IN ITALIA SI CAUTA-TI DREPTURI (Asociatia noastra apeleaza la "Inamicul public")
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: